GewoonEAZY

Waarom GewoonEAZY 

Hoe vaak komt het niet voor dat zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers niet de beste kwaliteit krijgen (of geven) bij opdrachten die in de markt uitgezet worden? Opdrachtgevers willen nog weleens té veel verwachten van de opdrachtnemers. Tegelijkertijd kunnen opdrachtnemers eigenlijk niet alles bieden wat opdrachtgevers eisen.

GewoonEAZY maakt het opdrachtgevers makkelijker

Waarom zou je het jezelf onnodig moeilijk maken als GewoonEAZY jou een oplossing op maat levert? Het is nergens voor nodig om jezelf het hoofd te breken over de vraag of de specialist die je inhuurt wel aan de door jou gewenste eisen voldoet.

  • Nee, jij als opdrachtgever hoeft jezelf niet op te zadelen met lastige vraagstukken.

  • Nee, jij als opdrachtgever hoeft niet zelf uit te dokteren of de interim-professionals of studenten, die jou werk uit handen nemen dat je zelf misschien wat minder beheerst, wel uit de voeten kunnen met wat ze worden geacht te doen.

  • Nee, jij krijgt er geen extra taak bij om externe krachten aan te sturen

  • Nee, jij hoeft zich nergens zorgen over te maken.

  • Ja, jij kunt er verzekerd van zijn dat de door GewoonEAZY ingezette interim-professionals of studenten op hun taak berekend zijn en weten wat zij doen.

 

GewoonEAZY neemt jou alle zorg en werk uit handen. GewoonEAZY weet precies wat jouw bedrijf nodig heeft. GewoonEAZY zoekt de juiste match. GewoonEAZY levert voor elk probleem de juiste oplossing. GewoonEAZY heeft voor elke job een geschikte uitvoerder.

 

GewoonEAZY waarborgt de kwaliteit die jij zoekt. Leden van GewoonEAZY hebben immers en hybride ondernemers* in hun vakgebied hun sporen al ruimschoots verdient. Je kunt er zodoende gerust op zijn dat de juiste man(nen) en/of vrouw(en) zich over een klus ontfermen. Bij de specialisten van GewoonEAZY is elk karwei in vertrouwde en best denkbare handen.

 

GewoonEAZY begeleidt het proces en houdt de vinger aan de pols bij de voortgang ervan. Jij hebt verder nergens geen omkijken naar. Jouw aanspreekpunt bij GewoonEAZY handelt alles af.

 

Makkelijker kun  je het jezelf niet maken…

​​

*Hybride ondernemers zijn mensen die naast een baan in loondienst een eigen bedrijf hebben en/of aan het opstarten zijn.  

Midden- en klein bedrijven

De focus van GewoonEAZY ligt op midden- en kleinbedrijven. GewoonEAZY ziet deze bedrijven als de motoren van de Nederlandse economie. Voor de ondernemers in de sector komt het dagelijks reilen en zeilen van hun bedrijven op de eerste plaats.

Budgetten om te innoveren, in te springen op de veranderingen in de markt of het inhuren van soms noodzakelijke externe expertise zijn niet eindeloos. De coronacrisis heeft dit voor sommige bedrijven pijnlijk duidelijk gemaakt.

GewoonEAZY steekt mkb-ers een helpende hand toe én houdt het bovendien betaalbaar en overzichtelijk.

Hoe gaat GewoonEAZY dat doen?

Naast andere betaalde opdrachten en werkzaamheden hebben de bij GewoonEAZY ingeschreven interim-professionals, hybride ondernemers en mkb-bedrijven veelal nog uren beschikbaar. Op deze manier hoeft GewoonEAZY geen hoge uurtarieven in rekening te brengen. GewoonEAZY werkt op output- en niet op uurbasis. Leden van GewoonEAZY geven vooraf aan wat ze leveren en tegen welk tarief ze dat doen. Onaangename verrassingen of extra rekeningen achteraf blijven zodoende altijd achterwege.

 

Startups

De startups van nu zijn de mkb’ers van de toekomst. Daarom staat de deur van GewoonEAZY altijd open voor startups. Voor startups vanuit een studenteninitiatief rolt GewoonEAZY zelfs de loper uit.

Ondanks dat GewoonEAZY op dit moment zelf nog een startup is, is duidelijk merkbaar dat veel interim-professionals graag willen meedenken met een startup.

GewoonEAZY betekent naast veel kennis en kunde ook dat startups meteen een zeer groot netwerk tot hun beschikking krijgen.

GewoonEAZY wil graag aan de basis staan van de scale-ups van het komende jaar en zodoende voor mkb’ers het pad effenen voor een voorspoedige toekomst.

 
 

Grote organisaties

Hoewel de focus van GewoonEAZY in eerste instantie bij het mkb ligt, gaat GewoonEAZY een uitdaging bij grotere organisaties zeker niet uit de weg.

Haar omvangrijke netwerk stelt GewoonEAZY in staat ook grote organisaties te begeleiden. Veel van de professionals van GewoonEAZY komen bij grotere organisaties of multinationals vandaan en spreken hierdoor de ‘juiste taal’. Zij kennen dus het klappen van de zweep.

Dankzij de kracht van de studenten kan GewoonEAZY ook echt anders denken en doen. In eendrachtige samenwerking is GewoonEAZY hierdoor ook in staat is om vastgelopen projecten vlot te trekken. 

GewoonEAZY zet dan wel in op trajecten of projecten die passen binnen de eigen filosofie. 

© 2020 by GewoonEAZY | Oneska BV
De teksten op deze site zijn geschreven door robkruitbosch.nl